O e va'ava'ai e ave lau ta'aloga masani i le isi tulaga?Afai o lea, o le masini i totonu / fafo o le ogavae i le faletaalo atonu o le mea tonu lava e te manaʻomia.

O le masini o le ogavae i totonu / fafo o se vaega o mea faigaluega faʻaaʻoaʻoga malosi ua fuafuaina e faʻatatau i maso i totonu ma fafo o ou ogavae.I le faʻaaogaina o lenei masini i taimi uma, e mafai ona e fesoasoani e faʻalogo ma faʻamalosia nei vaega e masani ona le amanaiaina, e tuʻuina atu ia te oe se foliga sili atu ona faʻamalamalamaina ma faʻatagata.

O se tasi o mea sili e uiga i le masini i totonu / fafo o le ogavae e mafai ona fetuutuunai, o lona uiga e mafai ona e faʻavasegaina i ou manaʻoga patino ma le malosi.Pe o oe o se tagata amata poʻo se tagata taʻalo taʻaloga, e mafai ona faʻafetaui lenei masini e tuʻuina atu ia te oe se taʻaloga faigata ma aoga.

Mo le fa'aogaina o le masini ogavae i totonu/fafo, na'o le nofo i luga o le nofoa ma tu'u ou vae i luga o papa.Fetu'i le pad ina ia fa'alelei lelei i totonu po'o fafo o ou ogavae, ona oomi fa'atasi lea o ou vae pe vaelua, e fa'atatau i le fa'amalositino o lo'o e faia.

E mafai ona e faia ni fa'amalositino eseese ile masini ole ogavae i totonu/fafo, e aofia ai:

· Oomi le ogavae i totonu: Nofo fa'atasi ou vae ma oomi fa'atasi i le fa'aogaina o papa.
· Omi o le ogavae pito i fafo: Nofo fa'atasi ou vae ma oomi i fafo e fa'aaoga ai papa.
· Oomi i totonu ma fafo o le ogavae: Feauai i le va o le oomi faatasi o ou vae ma oomi i fafo e galue ai vaega uma e lua.
· E ala i le tuʻufaʻatasia o le masini i totonu / pito i fafo i lau taʻaloga masani, e mafai ona e fesoasoani e faʻamalosia ma faʻalogo ou ogavae, faʻaleleia lou paleni ma le mautu, ma faʻaitiitia ai lou lamatiaga i le taimi o isi gaioiga.

O le a la le mea e le fa'ata'ita'i ai le masini o le ogavae i totonu/fafo i lau isi ta'aloga ta'aloga?Faatasi ai ma le faʻaaogaina masani ma le auala saʻo, o le ae manuia i lau ala e ausia au sini faʻamalositino ma lagona lelei e uiga ia te oe lava.

O e su'e e ave lau w3


Taimi meli: Mati-24-2023